המוצרים שלנו לשוק בישראל


אנחנו מיצאים לחו"ל למעלה מ-30 זנים שונים בעונה! לכל זן יש סיפור משלו, תכונות יעודיות ויעד מועדף בעולם.

החלטנו להביא לצרכן הישראלי טעימה קטנה מהזנים המיוחדים שעד היום גידלנו רק ליצוא:

גורמנדין

זן קולינרי מיוחד לתנור.


הגורמה האמיתי. זן צרפתי צהבהב ומוארך למעדני גורמה אמיתיים. נמכר בצרפת, בלגיה והולנד במסעדות וברשתות המובילות ומתאים מאוד לכל מצרי האפיה בתנור (מצויין לפלחי תפוא בתנור, או תפוחים שבורים ואפויים).
אנחנו מגדלים אותו בישראל כבר שנים רבות ולמרות תכונות האפיה הנהדרות שלו, הוא מוגדר באירופה כזן "סלט" מה שאומר שהוא משמש גם לדברים שמשלבים אותו בבישול מקדים במים (גראטן, פירה, סלט תפו"א, וכד...) וזאת בגלל תכונות בישול טובות מאוד במים.

אלואט

תפוח אדמה אדום מתאים רק לטיגון? 


הבאנו לכם לארץ את אחד מתפוחי האדמה האדומים הכי טעימים שפגשנו באירופה. הבאנו אותו מזמן לגידול בארץ והוא באמת מאוד טעים בתנור. הוא זן ממוצא הולנדי בעל קליפה אדומה מלאה וצהבהב בפנים ומתאים מאוד לכל מוצרי התנור והמדורה למיניהם.
האלואט הוא זן עמיד מאוד למחלות ופגעים ונכנס באירופה לרשימת "הזנים העמידים", מה שאומר שהגידול שלו דורש שימוש בפחות בחמרי הדברה

קינגסמן

לאנשים שמבינים בצ'יפס.


זן סקוטי חדש, שתופס תאוצה במערב אירופה ובריטניה, בקטגוריית תפוא לטיגון. בעל חומר יבש גבוה, יבול טוב וגודל מצויין בשדה בהשוואה לזני טיגון אחרים. יש לו ותכונות טיגון נדירות עם פריכות נהדרת וצבע טיגון בהיר מאוד.

הבאנו אותו לארץ כדי הגיע הזמן לחזור לאכול צ'יפס כמו זה של פעם. בישראל נהוג שרק הזנים האדומים טובים לטיגון, אז הנה לכם זן ששובר המוסכמה הזו.

מובילים באיכות הסביבה גם באריזות


אנחנו אוהבים וחיים את אדמת הארץ, ולכן מחויבים לדאוג לשמור עליה בכל אחד מתהליכי הייצור שלנו – מהגידול ועד האריזה. יפרו מובילה את השוק ומציעה לראשונה בישראל "אריזה ירוקה" מנייר מתמחזר - ישר לפח המיחזור הכחול היעודי לנייר וקרטון.

שקית קמעונאית 2.5 ק״ג | שקית מוסדית 10 ק״ג 

Share by: